top of page

EF Academy

Hei!
Kjenner du til EF Academy? Private Boardingskoler i California,  New York og Oxford. Ungdoms- og videregående skole for elever som vil noe mer. Her har du alt du kan ønske deg av en skole, fantastiske fasiliteter, topp lærere og masse aktiviteter.

EF Academy International Boarding Schools åpner en verden av muligheter for elever ved å gi dem en transformerende, internasjonal utdanning i utlandet, en grundig forberedelse til universitetet og en fremtid uten grenser. Du kan velge å ta et utvekslingsår i VG2, eller ta hele videregående i utlandet. 

Med EF Academy kan du velge å reise til:

New York. Storbyen. The city that never sleeps. Det er skyskrapere, høyt tempo og mye liv. Er du glad i sport er dette skolen for deg – med Varsity Sports og gode sportsfasiliteter på campus. Les mer om Wilma sin opplevelse på campus her.

California. Solskinnstaten. Gir deg high school følelsen. Du bor ikke langt unna stranden, det er varmt og du får oppleve den amerikanske high school drømmen. Dette er for deg som ønsker å oppleve noe annet enn skolegang i Norge. Les om området rundt Pasadena her.

Oxford. Blir omtalt som det akademiske hjertet av Storbritannia. Du bor et steinkast unna Oxford University, i et rolig og ungt miljø. Bare en kort togtur unna London. Dette er en koselig by som er perfekt om du vil være nærme hjemme. Les om Wiktoria sin opplevelse på skolen her.

Aktiviteter på skolene
Komplementer utdanningen på våre skoler ved å delta i en rekke morsomme, spennende og varierte aktiviteter etter skoletid. Alle elevene ved EF Academy engasjerer seg i aktivtieter ved siden av sine studier. Vi har blant annet konkurrende idrettslag i tennis, cheerleading og fotball. Les mer om våre aktiviteter ved å trykke her.

Ønsker du mer informasjon om dine muligheter til å ta videregående i utlandet? Kontakt oss her: Contact us | EF Academy

Visit Oslo.jpg
EF Academy banner 2.png
EF-Trippel.jpg
EF-2-1024x576.jpg
EF-steder.jpg
Trine-Lise-Clausen.jpg

Med vennlig hilsen
Trine-Lise Clausen
Head of Admissions, EF Academy Norge

bottom of page