top of page

Råtass

Råtass mobilabonnement

Til alle klubber som er tilknyttet NTF,

Råtass har inngått et strategisk verdisamarbeid med Norges Tennisforbund og sammen skal vi være med å bidra til at flere kan og vil spille tennis og padel livet ut. Nå kan alle tennis- og padelspillere og tilhørende familier være med å bidra til dette igjennom Råtass og våre «Produkter med mening», hvor en fast andel går til den klubben du ønsker. Vi har nå lansert OneCall Råtass mobilabonnement som bidrar direkte inn i klubb-, lag- eller treningsgruppe – i tennis og padel, eller en annen idrettsgren/klubb du selv velger.

Råtass gjør det enkelt å støtte breddeidretten.         

Nå kan du støtte klubben din uten at det koster deg noe ekstra. Ved å velge et OneCall Råtass mobilabonnement, doneres 20 kroner av månedsavgiften automatisk til klubben. Det betyr at du kan støtte klubben med en fast sum hver måned – helt uten at du trenger å gjøre, eller betale noe ekstra.

Hvordan bestiller jeg?

Bruk linken www.onecall.no/raatass for å bestille ditt OneCall Råtass mobilabonnement.

Mobilabonnementene du kan velge imellom er de mest populære, nemlig FolkePakka og FamiliePakka. Du velger selv størrelsen på mobilabonnementet (0GB, 1GB, 2GB, 5GB, 10GB 25GB eller Full Data).

Phonero-bedrift.jpg
Ratass-mobilab-OneCall-1024x516.jpg
Ratass.jpg

Ditt nye OneCall SIM-kort kan du enten hente hos Narvesen, eller få tilsendt hjem i posten, dette velger du selv i bestillingsløpet. Etter å ha bestilt vil du motta en link, hvor du registrerer deg og oppretter «min side» hos Råtass. Her velger du mottager av Råtass-andelen, det være seg en klubb, en idrettsgren, kjønn og/eller årgang. 

Er du allerede OneCall kunde, sender du melding til OneCall kundeservice, så oppgraderer de abonnement til OneCall Råtass uten ekstra kostnad.

Hvorfor gjør vi dette?

Som vi vet koster idrett penger, og kostnadsnivået er allerede i grenseland for hva mange familier kan håndtere. Flere og flere klubber lever med sviktende finansiering og er helt avhengige av en stabil dugnadsånd. Nå kan breddeidretten motta ekstra midler gjennom ved at man kjøper produkter av bedrifter som samarbeider med Råtass. Som f.eks OneCall gjør gjennom Råtass mobilabonnement. Vi kaller det «produkter med mening».

Les mer om OneCall Råtass på onecall.no/raatass

Bedrifter kan også bidra igjennom Phonero Råtass bedriftsabonnement.

Les mer: https://www.phonero.no/kampanje/phonero-ratass

Vær med å bidra – Bli en Råtass du også!

Les mer på stiftelsen-raatass.no

bottom of page