top of page

Eureka Kiropraktikk

Våre medlemmer får 50 % førstegangs-rabatt på behandlinger hos kiropraktor Henrik Bye hos Eureka Kiropraktikk i Sandvika, Rådmann Halmrastsvei 4. Normal pris kr 870,-.

Klikk på logoen deres for lenke til deres hjemmesider og booking. Henrik er vikar i Axel Hillands sykefravær.  
 

Henrik har et brennende engasjement for sport og fysisk aktivitet. Henrik er tidligere hockeyspiller fra Norges Toppidretts Gymnas (NTG) og var på aldersbestemt landslag. Han ble svært interessert i skader etter hans egen omfattende skadehistorikk. Han benytter seg av en kombinasjon av manuell behandling, inkludert manipulasjoner og bløtvevsteknikker. Hans evne til å integrere trening i behandlingsplanen gjør ham spesielt effektiv for å gjenopprette styrke og bevegelighet etter skader.

Henrik har en spesiell forståelse for kroppens mekanikk og hvordan den kan påvirke helsen. Hans ekspertise er ekstremitetslidelser med ankler, håndledd, albuer, skuldre og knær. Han er også spesielt dyktig når det gjelder behandling av nakkeplager/skader, hofteplager, ryggplager/skader og hodepine. 

Med sin lidenskap for idrett og erfaring fra Norges toppidrettsgymnas har Henrik en spesiell interesse for å jobbe med idrettsutøvere og fokuserer på å forbedre utøveren sin ytelse og forebygge skader.

Lene-lr-1024x768.jpg
Henrik Bye.jpg
bottom of page